Elefánt a Porcelánboltban

ÜDVÖZÖLLEK

Rólam

Először is szeretném, ha tudnád, milyen hálás vagyok a figyelmedért. Tényleg nagyon sokat jelent nekem. Életem közel felénél járva soha nem gondoltam volna, hogy egy már-már grafomán Asperger-szindrómás írásai bárki figyelmére is számot tarthatnak.

Azonban itt vagyok. Hála ezért Teller Ágnesnek és a szárnyai alatt velem együtt végző írópalántáknak. Hirtelen jött szösszeneteimet hallva ők bátorítottak arra, hogy írjak. Írjak arról, milyen a világ egy Asperger-szindrómás szemével, és írjak mindarról, ami és ahogyan a szemem elé kerül, vagy éppen elkerül.

Így ez a blog részben erről is szól. Egy Asperger-szindrómás meséi életről, érzésekről, gondolatokról egy olyan Világban, amely látszólag teljesen más, mint amiben Te élsz, kedves olvasóm.

Tekintsd tehát ezt a blogot annak, ami: egy mesélő naplónak. Egy olyan autista naplójának, akinek megadatott, hogy szavakba öntse mindazt, amit a legtöbben nem tudnak, vagy nem akarnak megfogalmazni.

Mindegyik bejegyzésemet szórakoztatónak, némelyeket egyben gondolatébresztőnek is szánom. Ha azonban kérdésed, történeted, esetleg javaslatod lenne, kérlek ne habozz megírni alább kommentben vagy az oldal számára létrehozott fórumon. Ha megosztod a blogot, vagy bármelyik bejegyzésemet a barátaiddal, azért pedig külön is hálás vagyok :o)

Jó szórakozást és hasznos elmélkedést kívánok,

Caelan

U.i.: Az oldalon található minden kép és szöveg szerzői joggal védett, így jogi eljárást von maga után azok bármiféle engedély nélküli felhasználása. Köszönöm a megértésedet :o)